ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαφανές κιβώτιο που κλειδώνει για κινητά τηλέφωνα και tablet, επιτρέποντας στους μαθητές να ασχολούνται περισσότερο με την εκπαίδευσή τους, παρέχοντας παράλληλα ένα επίπεδο ασφάλειας για προσωπικά αντικείμενα κατά τη διάρκεια της τάξης.

ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΝΑΚΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ;

Το Lockabox μπορεί να συμβάλει στην προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, ενώ ταυτόχρονα ενθαρρύνει τις καλές συνήθειες στο σπίτι. Η αδιαφανής γκάμα μας επιτρέπει τη διατήρηση του φαγητού μακρυά από τα βλέμματα και το μυαλό.

ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ;

Το φαρμακείο έχει το τέλειο μέγεθος για να το τοποθετείσετε σε δροσερό και στεγνό ντουλάπι ή κλειδωμένο με ασφάλεια στο ψυγείο χωριστά από τα τρόφιμα. Ένα εκσυγχρονισμένο κουτί, κατασκευασμένο από πολυανθρακικό ιατρικής ποιότητας. Υγιείς, καθαρές επιφάνειες για είδη πρώτων βοηθειών. Αρκετά μεγάλο για διαβητικά φάρμακα, συσκευασίες φαρμάκων, κρέμες και δισκία.

ΧΩΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ένα απλό κουτί με κλειδαριά για τις ανάγκες του γραφείου σας. Αποθηκεύστε ρούτερς , σκληρούς δίσκους, memory sticks και κινητά τηλέφωνα έχοντας τον πλήρη έλεγχο με εύκολη πρόσβαση με το 3ψήφιο συνδυασμό σας.

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

Προσαρμόσιμο κιβώτιο αποθήκευσης με κλειδαριά συνδυασμού. Διαχειριστείτε αντικείμενα καθημερινής χρήσης σε κοινόχρηστες κατοικίες αποκτώντας μια αίσθηση ανεξαρτησίας και ελέγχου.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Ένα βιώσιμο και ανθεκτικό κουτί αποθήκευσης για γρήγορη ενσωμάτωση με κάποιο υπάρχον σύστημα. Παροχή επιπέδου ασφάλειας, βελτιώνοντας παράλληλα την ποιότητα ζωής με προσιτό κόστος.